BİNGÖL / MERKEZ - Turgut Özal Ortaokulu

Okulumuz eTwinning Ulusal Kalite Etiketinin ardından eTwinning Avrupa Kalite Etiketiyle de Ödüllendirildi.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Benay Kaya Kararaslan ve öğrencileri 6/F sınıfı tarafdından yürütlen projelerle okulumuz iki tane ulusal iki tane Avrupa etiketiyle ödüllendirildi. Öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Benay Kaya Kararaslan ve öğrencileri 6/F sınıfı tarafdından yürütülen , Romanya, Yunanistan, İtalya ve Türkiye'den bir çok ülkenin katılıdığı ''Multicultural Mosaic'' adlı ve Polonya ve Türkiye'nin üye olduğu bir diğer  ''Beauty and Wonders ''adlı eTwinning projeleri ulusal kalite etiketiyle ödüllendirilmesinin ardından Avrupa Kalite Etiketine de layık görüldüler.

15-01-202415-01-2024

Yayın: 15.01.2024 - Güncelleme: 15.01.2024 19:26 - Görüntülenme: 57