BİNGÖL / MERKEZ - Turgut Özal Ortaokulu

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı açılış ve ilköğretim haftası kutlama programında Şehit Mustafa GÜNDOĞDU Ortaokulunda okulumuz minikler folklor ekibi ilköğretim haftası kutlamalarında gösterilerini yaptılar.

Tem

Okulumuz öğretmeni değerli meslektaşımız, arkadaşımız Şahin SATICI vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Ailesinin ve eğitim camiamizin başı sağolsun Allah sabırlar versin.

Haz

2022-2023 Okul Sporları Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Finalinde Yarışan Okulumuz Türkiye İkincisi olmuştur. Emeği geçen herkesi tebrik ederiz.

OKULUMUZ ÜÇÜNCÜ ETWINNING PROJESİNE İMZA ATTI.

Ock

Projemiz 2022-2023 eğitim- öğretim yılında yürütülen bir e-twining projesidir. Türkiye, Romanya, Yunanistan ve italya olmak üzere 22 üyeyle başlayan projemiz, okulumuz ingilizce öğretmeni Benay KAYA KARAARSLAN koordinatörlüğünde 5/F sınıfı öğrencileriyle sürdürülmektedir.Projemiz “Multicultural Mosaic” ( Çok kültürlü mozaikler) ile toplumlar arasındaki benzerlikler, ve etnik, ırk, din, dil gibi farkliliklara karsi ayrımcı olmayan davranışlar gelistirilmesi tesvik edilerek,yabancı öğrencilerle entegrasyon yapılarak dil becerilerinin geliştirilmesi sağlanacaktır. Projemiz okulumuzun tanıtımıyla başlamıştır.

Ekm

Okulumuzda 5 yıl boyunca müdürlük  görevlerinde hizmet veren değerli müdürümüz Aslan SOYSAL'ın Genç Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ataması yapılmıştır. Kendisi için bir veda yemeği düzenleyerek bir araya geldik. Okul Müdür Yardımcımız Hilmi GÜNERİ kendisine plaket takdim ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Değerli meslektaşımıza yeni görev yerinde  başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun...

Mrt

İçişleri Bakanlığına bağlı AFAD Başkanlığı koordinesinde 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ve bu kapsamda Bingöl`de AFAD Müdürlüğünce başarıyla uygulanan  'Deprem Anı Uygulaması ve Tahliye Tatbikatı' okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla başarıyla gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz halk oyunları yıldızlar kategorisinde il birincisi olmuştur.Emeği geçen hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bingöl İl Sağlık Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü "Okulumda Gıda Kontrolörü Benim Projesi" kapsamında kantinler denetlendi.

Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Okulumda Gıda Kontrolörü Benim Projesi kapsamında genç nesillere sağlıklı ve güvenilir gıda bilinci kazandırmak, sağlıklı gıda tüketimi, genel gıda hijyeni ve gıda kontrolü konularında bilgilendirmek, çocuklarımızın okul kantinlerinde resmi olmayan denetimlerle sağlıklı gıdaya erişimin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla, Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personeli ile gıda kontrolörü eğitimi alan öğrencilerimiz okulumuz kantininde gıda denetimi yaptı.

Kas

Ekm